Met wie heb je hier eigenlijk te maken?

Ik ben Ineke Buijs, taalfanaat, vormgevingsfan, liefhebber van creëren en bouwen. Ik lever liever regelmatig een product af dan dat ik heel lang aan hetzelfde project zit. Een aanpakker dus. 

Ik ben niet alleen creatief in mijn bedrijf. Ook privé schep ik er lustig op los. Ik haak, ik verbouw oude boeken tot nieuwe (kunst)objecten, ik maak collages, gekke boekjes en kaarten die eigenlijk geen kaarten meer zijn. Ik heb meer ideeën en knutselspullen dan tijd, ook omdat ik er zeer regelmatig op uit ga op mijn fiets. Mijn fiets en ik zijn maatjes. Samen doorkruisen we grote delen van het land, maar vooral het midden. Regelmatig parkeer ik even in de berm om een landschapsfoto te maken. Ik ben vrij slecht in het fotograferen van mensen, maar des te beter in het eromheen schieten.

Ik ben een toegankelijk en flexibel persoon. Het voordeel is dat ik snel met jou kan levelen en meebewegen. Zo komen we samen tot het gewenst eindproduct. Liefst met wat humor en speelsheid. Want waarom zou het koud, streng en saai moeten zijn als het met warmte, wendbaarheid en afwisseling kan? 

Ik ben nieuwsgierig naar jouw vraag. Je hebt me gevonden. En nu?