Logo met aanbod Taalkamertje allround communicatie

Taalkamertje schrijft en redigeert jouw teksten ontwerpt je flyers en posters vult jouw social media bouwt je website

Ik ben trots op wat ik doe en op wat ik kan betekenen met mijn werk.
Maar ja, wat heb je aan alleen mijn mening? 
Ik laat hier mijn klanten aan het woord. 

Reviews

Kan ik dit plekje voor jou reserveren?

Logo Disability Studies Nederland

Ineke heeft onze folder prachtig opgemaakt. Daarnaast is ze ook nog kritisch door de tekst gegaan. Waardoor de tekst een stuk is verbeterd en veel soepeler loopt. Naast haar kennis en expertise op het gebied van tekst en opmaak is ze ook een heel fijn persoon om mee samen te werken. Ze is pro actief, snel en transparant. Kortom ik kan Ineke zeker aanbevelen!.”

Jessica de Ruijter, Disability Studies Nederland [vraag: grafisch ontwerp en tekstredactie brochure van 20 pagina’s, drukwerkbegeleiding]

Logo Osteopathie Martius

“Ineke maakt niet alleen je website , ze maakt je ook echt bewust van hetgeen je naar buiten wilt dragen (een stukje verlenging van jezelf dus!). Ineke is en blijft voor mij een website dokter! Eerlijk, recht door zee en vriendelijk! Wat je ook wenst of in gedachten hebt, het is haar niet te gek. Ik ben oprecht dankbaar voor alle ondersteuning die ze mij heeft gegeven, geeft en zal geven.”

Lindsay Martius, Osteopathie Martius [vraag: (functioneel) ontwerp en bouw website, tekstredactie, ontwerp logo, flyers, banners]

“Voor onze nieuwe website zochten we een webredacteur om onze teksten eens goed tegen het licht te houden. Al tijdens het kennismakingsgesprek had ik het gevoel: met Ineke als webredacteur gaat het goedkomen!

Als grote organisatie met een breed dienstenaanbod zagen we zelf soms nauwelijks nog het bos door de bomen. Maar Ineke maakte zich de materie goed eigen en kroop snel in de huid van onze websitebezoekers. Haar flexibiliteit, humor, taalgevoel en kritische blik maken van haar de perfecte redacteur!”

Christien Nieborg, Communicatieadviseur Versa Welzijn
[vraag: groot aantal webteksten redigeren/schrijven en herschrijven, SEO-vriendelijk en iets boven B1-niveau]. Nieuwe tone-of-voice.

Logo Stichting Gooise Meren Toegankelijk“Wij zijn opnieuw blij met Ineke. Al eerder ontwierp Ineke voor ons, Platform Gooise Meren Toegankelijk!?, een zogenaamde fiets-/autohanger. Deze gebruiken wij om onder de aandacht te kunnen brengen dat wij er soms, vanwege onze beperking, niet langs konden. 

Nu wilden wij een mooie flyer. Voor meer algemeen gebruik. Ineke heeft niet alleen zeer snel maar ook zeer grondig met ons mee-gedacht. Wat zetten we er wel en wat zetten we niet op de flyer. En dat met respect voor onze eigen ideeën en wensen. Ze heeft het hele proces begeleid en afgehandeld; van ontwerp tot thuis op de mat. Tot een volgende keer, Ineke!”

Marisca, Platform Gooise Meren Toegankelijk!? [vraag: flyer ter promotie van PGMT]

Logo Dierenborg Nieuwolda. Ontwerp Taalkamertje“Ik ken Ineke al geruime tijd en ik weet dat ze heel gedreven is en zich voor 200 procent in een project stort. Dat deed ze ook toen ze door mij kennismaakte met De Dierenborg, de kinderboerderij in Nieuwolda.

Ik zal niet zeggen dat ze ons van de rand van de afgrond heeft weggerukt, maar ze heeft binnen de kortste keren een website voor ons gebouwd en de (bedel)actie die wij moesten voeren om te overleven mee tot een groot succes gemaakt. Ze ontwierp posters en flyers die zo verleidelijk waren dat ze echt een flinke steen heeft bijgedragen aan het succes van de acties en collecte. De Dierenborg kan weer vooruit, de dieren en de mensen zijn haar zeer dankbaar. Zonder haar inzet was dit niet gelukt.”

Christa Jonkergouw, Dierenborg Nieuwolda (vraag: flyers en posters voor actieweek/crowdfunding, website op initiatief van Taalkamertje toegevoegd aan de middelenmix)

Logo Vrijzinnige Gemeenschap Hilversum“Ik ben Pipi Langkous, ik heb nog nooit met InDesign gewerkt, maar ik denk dat ik het kan.”

De mederedactieleden geloofden me op mijn woord en dus ga ik het magazine maken. Daar zit ik dan. Enter Ineke Buijs….
Alles heeft ze me uitgelegd en nog eens en nog eens; meestal snapte ik mn eigen aantekening namelijk niet meer. Door mee te kijken op mijn scherm (het is tenslotte coronatijd, dus alles gaat digitaal), legde ze me uit wat ik moest doen, hoe ik dat het beste kon doen, creatiever kon doen, teksten erin, foto’s erin, kaders, achtergronden kleuren, ‘wezen’ en ‘hoerenjongen’ in de tekst ‘inschuiven’…. en nog veel meer. Ik heb ervan genoten!

Ineke is ‘een juf’ met ongelooflijk veel kennis en creativiteit, humor, duidelijkheid, empathie en heel veel geduld. Echt ‘een juf’ die je iedereen gunt!

Willy Nijboer, KapelNieuws (vraag: wegwijs maken in InDesign)

Beatrijs Wind met bloementooi“Bij mijn Poskunsboek heeft Taalkamertje alle registers opengetrokken. Er moest heel veel bedacht en uitgevonden worden. Maar het fijne is: bijna niets is Ineke Buijs van Taalkamertje te gek. Ze denkt ongelooflijk goed mee, heeft wonderlijk precieze en bizarre invallen en zit er ook niet mee als haar ideeën toch afgeschoten worden.

Het was een enorme rollercoaster om dit boek te maken en we hebben zwetend, vloekend en gierend van de lach heen en weer zitten mailen. Ik ben heel blij met het resultaat en weet zeker: zonder Ineke was het nooit zo’n mooi boek geworden!”

Beatrijs Wind, kunstenaar (vraag: vormgeving en dtp van boek met overzicht van kunstwerken, inclusief stickervellen en extra’s)

Jacqueline Maschino “Ineke is een enorm fijn mens om mee te mogen werken. Iemand die mij veel verder bracht in de communicatie over mijn activiteiten, maar me ook stevig liet nadenken. Als ik weer eens een nieuw idee had, was dat nooit teveel voor haar. Tot het gaatje! Ze is één van de weinige mensen die bijna dagelijks een glimlach op mijn gezicht tovert door de manier waarop ze schrijft, maar soms ook een traan doordat ik geraakt word. Ze doet moeite om alles te doorgronden, waardoor haar vragen soms confronterend lijken, maar altijd leiden tot een beter product.

Ze geeft goede feedback op een zeer menswaardige manier, waardoor ik veel leer van haar. Haar manier om met mensen om te gaan vind ik ronduit bewonderenswaardig.”

Jacqueline Maschino (www.jacquelinemaschino.nl)

Karin Meijer van Odensehuis AndanteJe hebt onze communicatie naar een hoger level getild. Je humor, taal, lach, creatieve ontwerpen voor agenda’s, uitnodigingen en flyers, je facebookberichten voor ons, de content voor onze website en je begeleiding, ik ga het missen!”

Karin Meijer, coördinator Odensehuis Andante Utrecht

“De teksten van Ineke lees ik altijd met veel plezier. Ze is in staat om net even anders naar de dingen te kijken, waardoor ze licht en lucht in teksten kan brengen die over zware onderwerpen gaan, zonder plat, oppervlakkig of lomp te zijn. Daaruit blijken voor mij haar creativiteit, haar flexibiliteit en fijne gevoel voor humor.”

Ita van Dijk, Bloglezer

Loes Kolsters a.k.a. Rebelicious

“Ineke kruipt in je product. Als je haar vertelt hoe je iets wilt hebben, (kaart-tekst-vormgeving) dan gaat ze aan de slag. En het mooie? Ze komt met dat wat je vroeg. En vaak met meer… want ze kruipt plotsklaps uit je product, terwijl je niet wist dat ze er in gekropen was!

“Kijk, ik heb eigenlijk heel eigenwijs een helemaal ander idee uitgewerkt wat denk ik misschien beter bij je past..”

Deze situatie deed zich tijdens onze samenwerking meerdere malen voor. En dat? Is goud! Want Inekes mooie woordspelingen en creatieve ideeën verdienen het om op de beste manier tot hun recht te komen.

Ineke, bedankt voor je persoonlijke, heldere manier van samenwerking, en bedankt voor je belachelijk goede ideeën.”

Loes Kolsters, Rebelicious.nl

Logo Gault&Millau

“Het is prettig werken met Ineke Buijs: zij is betrouwbaar, reageert snel op verzoeken en kan putten uit jarenlange ervaring binnen het communicatievak. Zij is een all-rounder, die mee kan denken op conceptueel niveau en begrijpt wat je als opdrachtgever nodig hebt. Daardoor komt zij met goede, verrassende oplossingen en creatieve vondsten.

Van ontwerpklussen tot redactie- en redigeerwerk, Ineke Buijs levert. Na eerdere ad hoc klussen voor mij te hebben gedaan door de jaren heen, behoort zij nu voor het derde jaar tot onze vaste poule van redacteuren voor onze restaurantgids. Wij hopen nog lang van haar diensten gebruik te mogen maken.”

Qurra Frouws, coördinator Gault&Millau Nederland restaurantgids

Edisa Hoorweg, RRC Leiden

“Ik heb jarenlang bijzonder prettig met Ineke samengewerkt. Ineke is een zeer aangenaam persoon in de omgang en een vakkundige collega. Ik vond het altijd bijzonder om te zien hoe gemakkelijk zij kon samenwerken met en respect afdwong van collega’s van verschillende pluimage. Zij stond op kantoor bekend om haar humor, originaliteit, openheid en eerlijkheid.

Als directe collega én als klant vond ik het heel prettig om met deze bruisende ideeënmachine te kunnen brainstormen en haar mijn teksten voor een dubbele check voor te leggen.”

Edisa Hoorweg, communicatieadviseur Basalt Revalidatie (voorheen RRC Leiden)

Logo Staat van Utrecht“Ik vond het indrukwekkend dat Ineke zich al zo snel en volledig committeerde aan haar opdracht van de Staat van Utrecht. Bijzonder professioneel hoe zij aan de slag gaat en alle details overziet. Ineke heeft in korte tijd een enorme hoop werk verricht. Nogmaals dank voor al de inzet en flexibiliteit. Echt super.”

Ingrid van Lieshout, Gemeente Utrecht

“Ik schakel Ineke regelmatig in voor schrijf- en redactiewerk en ben heel tevreden over haar producties. Ze weet informatie snel te verwerken tot een vlot geschreven artikel. Ineke is van alle markten thuis: het schrijven van zowel informatieve als creatieve teksten gaat haar gemakkelijk af. Deadlines worden scherp in de gaten gehouden. Kortom, ik kan op haar vertrouwen.”

Jacqueline van Winden, voorheen adviseur externe communicatie Faculteit Diergeneeskunde

Neeltje Spoor“Er valt een hoop positiefs over Ineke te zeggen, maar een paar dingen springen er voor mij bovenuit; haar enorme doorzettingsvermogen en de manier waarop ze me weet te boeien met alles wat ze op papier zet. Zodra je Ineke aan je kant hebt staan, weet je dat alles goed komt.”

Nellie Spoor, Bloglezer

Overigens hebben klanten met wie de samenwerking (langdurig) loopt, nog niet altijd een review achtergelaten. Wil je toch weten met wie ik allemaal heb samengewerkt of nog samenwerk? Klik!

Chat openen
1
Scan de code
Stuur Taalkamertje gerust een appje. Ik antwoord zodra ik kan!