Wie is Taalkamertje?

Taalkamertjes missie

Klik voor een vergrote versie

Ik ben het! Taalkamertje! En ik ben Ineke Buijs, taalfan, creatief allesdoener, kattenmens. Een jaar of 10 geleden ben ik gestart met mijn Taalkamertje. Soms naast een baan, soms geheel zelfstandig, maar altijd gemotiveerd. Ik raak in de flow als ik dingen doe die me zo grijpen dat ze me niet loslaten. Dat is als ik scheppend bezig ben. En jij kan die flow bij mij veroorzaken met jouw opdracht.

Bekentenis
Ik geef het toe: ik ben een player. Ik speel graag met woorden. Schuiven, draaien, een nieuw woord bedenken, snoeien, laten groeien… Ik schrijf wat jij denkt.
Een voyeur ben ik ook. Ik kijk veel en graag. En anders. Waar ik ook naar kijk, ik kader het in mijn hoofd. Ik maak er een compositie van, met mijn camera of met (sinds kort) penselen of krijt. En ook digitaal. Als jij een flyer, uitnodiging, krant, poster of gelegenheidskaart wilt, dan denk ik graag me je mee en maak ik het voor je.
Ik ben ook een pleaser, ik kom ervoor uit. Mijn missie is om jou tevreden te krijgen. En dat door plezier te hebben in wat ik doe. Kan het mooier?

Ik werk graag in nauw overleg met mijn klanten. Zo houden we duidelijk wat de opdracht inhoudt en wat de voortgang is. Ik hou van laagdrempelig werken, van rechtdoorzee en informeel contact. Ik neem mijn werk zeer serieus, maar vind het fijn om met echte mensen te werken, met interactie, humor en wederzijds enthousiasme.

Wil je weten wat ik voor ander werk met plezier heb gedaan? Raadpleeg mijn cv.
Heb je behoefte aan overleg? Neem dan contact met me op.
Of neus voor een nog beter beeld eerst nog even rond in mijn – nog niet complete – portfolio.
Wil je meer weten over mijn achtergrond? Lees dan verder.
Zien wat ik verder doe? Kijk nou toch eens!

One stop service

Tekst, vormgeving, webcontent: Taalkamertje verzorgt het met verve