Banner Taalkamertje Utrecht

Wie is Taalkamertje?

Taalkamertjes missie
Klik voor een vergrote versie

Ik ben het! Taalkamertje! En ik ben Ineke Buijs, taalfan, creatief allesdoener, kattenmens. In 2009 ben ik gestart met mijn Taalkamertje. Soms naast een baan, soms geheel zelfstandig, maar altijd gemotiveerd. Ik raak in de flow als ik dingen doe die me zo grijpen dat ze me niet loslaten. Dat is als ik scheppend bezig ben. En jij kan die flow bij mij veroorzaken met jouw opdracht.

Tekst

Ik geef het toe: ik ben een player. Ik speel graag met woorden. Schuiven, draaien, een nieuw woord bedenken, snoeien, laten groeien… Ik schrijf wat jij denkt. Of juist waar je nog helemaal niet aan had gedacht.

Vormgeving

Een voyeur ben ik ook. Ik kijk veel en graag. En anders. Als jij een flyer, uitnodiging, krant, poster of gelegenheidskaart wilt, dan denk ik graag creatief me je mee. Van het eerste idee tot het bij de drukker vandaan komt.

Desk research

Heb je iemand nodig die bronnen kan onderzoeken en daar verslag van uitbrengt? Die het hele internet afspeurt naar wat jij wilt weten en die zorgt dat je die informatie verder kunt (laten verwerken)? Ik zet mijn speurneus voor je in.

Content / website

Heb jij een digitale schoenendoos vol teksten en afbeeldingen die je graag op je website wilt hebben, maar heb je geen tijd, zin of mogelijkheid? Ik kan je helpen. Je weet me te vinden!

Laagdrempelig werken

Ik werk graag in nauw overleg met mijn klanten. Zo houden we duidelijk wat de opdracht inhoudt en wat de voortgang is. Ik hou van laagdrempelig werken, van rechtdoorzee en informeel contact. Ik neem mijn werk zeer serieus, maar vind het fijn om met echte mensen te werken, met interactie, humor en wederzijds enthousiasme.

Heb je behoefte aan overleg? Neem dan contact met me op.
Wil je meer weten over mijn achtergrond? Lees dan verder.
Zien wat ik verder doe? Kijk nou toch eens!

One stop service

Tekst, vormgeving, webcontent, desk research: Taalkamertje verzorgt het met verve