Banner Taalkamertje Utrecht

Ervaring en opdrachtgevers

Who’s next?

Ik ga niet over een nacht ijs. Ik heb jarenlang ervaring opgedaan bij verschillende werk- en opdrachtgevers. De lijst is nog niet compleet en blijft bovendien groeien. Mag ik jou(w bedrijf) ook toevoegen? Neem contact met me op! Twijfel je nog? Misschien trekken de Getuigenverklaringen je over de streep. Ook die worden nog aangevuld. 

Ervaring en opdrachtgevers

Ik heb ook een hele stapel proefschriften, onderwijskundige boeken diepgaand geredigeerd en onderwijskundige tijdschriften tot in de puntjes verzorgd. Ook maak ik uitnodigingen, gelegenheidskaarten en posters voor privépersonen. Die kan ik hier uit privacy-overwegingen niet noemen. Ik kan ze desgewenst wel vragen of ik mijn werk mag laten zien.

Loondienst

Een deel van mijn ervaring heb ik opgedaan in loondienst. Eigenlijk maakt het niets uit in welke vorm ik mijn werk giet; ook mijn loondienstwerkzaamheden bestaan voor het grootste deel uit communicatie/taal/vormgeving/ creatie/redactie. Het lijkt me dus niet meer dan logisch om ook die ervaring met je te delen. Meer gedetailleerde informatie hierover volgt nog, maar mijn cv kan je wel alvast een beeld geven. Je kunt het hieronder downloaden.

One stop service

Tekst, vormgeving, webcontent, desk research: Taalkamertje verzorgt het met verve